Folkmedicijnen voor nierkanker na verwijdering van de rechter nier - Populaire geneeskunde (2023)

Steeds vaker behandelen oncologen nierkanker met folkremedies in combinatie met medicamenteuze en chemische therapie, omdat alleen een complexe behandeling een volledig herstel kan garanderen. De ziekte vertoont lange tijd geen symptomen en reageert niet goed op traditionele behandelmethoden, maar de natuur loopt voor op de gezondheid van de mens en creëert veel geneeskrachtige planten.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (1)

Nierkanker: behandeling en folkremedies

Naast de traditionele geneeskunde (chemotherapie, chirurgie) kunnen kwaadaardige tumoren in de nieren worden "verwijderd" met behulp van verschillende volksremedies. Sommigen van hen worden hieronder beschreven.

 • Propolis-alcoholtinctuur heeft herhaaldelijk de effectiviteit ervan bevestigd. Het moet 3 keer per dag worden geconsumeerd, niet meer dan 30 minuten voor de maaltijd. Gedurende 8-12 weken moet u 30 druppels tinctuur nemen, verdund in een glas water.
 • Een mengsel van honing en calendulabloemen heeft een positief effect op de nieren. Het verloop van de behandeling is 25 dagen, ½ theelepel een uur voor de maaltijd.
 • Het drinken van 15 druppels berkenknoptinctuur voor de maaltijd is een andere manier om tumoren in het urogenitale systeem te bestrijden.
 • Voor de behandeling van nierkanker kunt u een verzameling kruiden bereiden. Hiervoor heb je de volgende ingrediënten nodig in een één-op-één verhouding: goudsbloemen, vlierbes, maretak, pimpernel, stinkende gouwe, munt en sint-wortwortel. Het kruidenmengsel (2 lepels) moet met kokend water (2 glazen) worden gegoten. Neem meerdere keren per dag 100 g tinctuur tussen de maaltijden door.
 • Bij uitzaaiingen wordt het volgende recept aanbevolen. Voor de bereiding heb je 20 gram akonietwortel en 1 liter 70 procent alcoholoplossing nodig. Het mengsel moet 3 weken meegaan. Vervolgens 1 druppel toegevoegd aan 50 g water en 3 maal daags opdrinken. De dosis kan worden verhoogd tot 10 druppels. Ook kan dit medicijn 2 keer per dag op het getroffen gebied worden aangebracht, waarbij de nier wordt bedekt met een wollen sjaal.
 • Als bij de patiënt een tweede kankerachtige laesie van de nier wordt vastgesteld, kan hij een tinctuur van de wortel van de giftige plant gebruiken (20 gram van de plant per 1 liter alcohol, 14 dagen laten staan ​​en dan filteren). Drink de cursus tot 5 dagen, 1-3 druppels per keer.
 • Kanker in de nier kan worden behandeld met een effectief recept van de met littekens bedekte Tsjernobyl-wortel. In de 5 st. lepel van de plant heeft een halve liter kokend water nodig. Het mengsel moet op matig vuur worden gekookt (niet langer dan 20 minuten) en na 2 uur worden gefilterd. In de afgewerkte tinctuur kun je 1 theelepel peperkorrels toevoegen.

Chaga Birch paddenstoel heeft een uniek effect op het lichaam van kankerpatiënten. Niet alleen traditionele genezers, maar ook therapeuten praten over de antiseptische, therapeutische en antibacteriële eigenschappen. Het bevat hars, azijnzuur en formiaat, natuurlijke vezels, die een pijnstillend effect hebben en de eetlust verhogen. Sommige componenten van deze paddenstoel hebben ook diuretische en choleretische functies, die herstel kunnen veroorzaken of de groei van kanker kunnen vertragen. Je kunt chaga als thee gebruiken door 2 theelepels van het kruid te zetten. Tegelijkertijd kunnen afkooksels van andere planten (calendula, sint-janskruid, calamus), die kankercellen doden, aan de tinctuur worden toegevoegd.

Experts adviseren om berkenzwam te gebruiken voor een kuur van maximaal 3 maanden, periodiek onderbroken gedurende 1 week. Bij nierkanker kun je chaga-tinctuur volgens dit recept bereiden. Giet een mengsel van champignonmeel, kelp, wateraardbei (alle componenten elk 1 lepel) en gekookt water dat is afgekoeld tot 45 C. Zet 4 uur opzij, drink als thee gedurende maximaal 2 maanden. Om de smaak te verbeteren, kunt u honing en munt toevoegen.

Verbetering van de conditie wordt ook waargenomen bij mensen die alcoholtinctuur van deze plant consumeren. Voor 50 gram droge chaga heb je 300 g wodka nodig. Verberg het mengsel gedurende 3 weken tegen zonlicht en filter het vervolgens door een zeef. Voor het eten 1 eetl. verdun een lepel medicijn dat is geproduceerd met een kleine hoeveelheid water.

Om jezelf geen kwaad te doen, is het bij het nemen van chaga verboden:

 • antibiotica nemen, waaronder penicilline;
 • glucose intraveneus injecteren;
 • eet vet van dierlijke oorsprong, maar ook gerookte, pittige gerechten en ingeblikt voedsel.

Stinkende gouwe staat bekend om zijn antitumorale, choleretische en krampstillende werking. Door de hoge concentratie alkaloïden - nuttige organische verbindingen, is deze plant een effectief hulpmiddel in de strijd tegen nierkanker. Het afkooksel is heel eenvoudig: 1 eetl. giet een lepel gras met kokend water en laat twee uur staan. Drink 1-2 lepels voor de maaltijd.

Bij uitzaaiingen wordt stinkende gouwe gebrouwen met andere kruiden (calendula, brandnetel), wat infectie door kankercellen in andere organen helpt voorkomen. Alcoholische tinctuur van stinkende gouwe wordt bereid naar analogie van andere recepten en u moet 5 druppels nemen, waarbij u de dosis geleidelijk verhoogt tot 10 druppels per dag. Aangezien deze plant als giftig wordt beschouwd, worden medicijnen ervan niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

langzame ontwikkelingoncologieEen kruidenverzameling van dergelijke planten zal de nieren helpen: kliswortel, witte maretaktakken, violette driekleur, kamille, kokkel, Veronica officinalis, stinkende gouwe, evenals immortellebloemen en distel. Meng kruiden in een verhouding van 1:1, giet twee el. lepel droog mengsel met een halve liter kokend water. Drink gedurende 12 weken een half glas, 3-4 keer per dag. Bij het afkooksel wordt aanbevolen om bijenpollen te nemen, die genezende eigenschappen hebben (3 eetlepels per dag).

Medicijn tegen kanker

De traditionele geneeskunde kent veel planten en kruiden die biologisch actieve componenten bevatten die de functie van kankercellen kunnen remmen en de groei van neoplasmata kunnen onderdrukken. Sommige methoden om nierkanker te behandelen worden zelfs erkend door de officiële geneeskunde. U moet echter voorzichtig zijn met het gebruik van kruidengeneesmiddelen, waarbij u zich strikt aan de dosering houdt, omdat veel kruiden giftige antitumoreigenschappen hebben.

Voor de bereiding van antitumortincturen wordt vaak Jungar-akoniet gebruikt. Deze giftige plant behoort tot de boterbloemenfamilie. Bij nierkanker kunt u hiermee de volgende effecten bereiken:

 • het ontstekingsproces verminderen;
 • vernietiging van schadelijke microben;
 • anesthesie.

De unieke eigenschap van de plant is dat het uitzaaiingen van kanker bestrijdt, waardoor verspreiding wordt voorkomen.

Om een ​​​​genezende tinctuur te bereiden, moet je droge monnikskapwortel tot een poeder malen. 1 st. ik. betekent dat je 0,5 liter wodka moet inschenken en 2 weken moet laten staan, af en toe schuddend. Aan het einde moet de tinctuur worden gefilterd en gedronken volgens het volgende schema:

 • Eerste dag - 1 druppel per kwart glas water.
 • Vanaf 2 dagen elke dag een druppeltje toevoegen.
 • Na het bereiken van 10 druppels, houdt u dit volume nog 10 dagen vast.
 • Vanaf dag 21 het aantal druppels elke dag met 1 verminderen.

Na het voltooien van de cursus heb je een pauze van een maand nodig.

Hemlock

Een van de effectieve behandelingen voor nierkanker in een vergevorderd stadium is hemlock. Het heeft een duidelijk toxisch effect, verlicht pijn en bestrijdt tumoren.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (2)

Alcoholische tinctuur van hemlock wordt op dezelfde manier bereid en ingenomen als producten op basis van Jungar-akoniet. De dosis moet echter 2 keer worden verhoogd, omdat hemlock geen sterk effect heeft. Tussen de kuren van het innemen van het medicijn moet u 2 weken rusten, daarna kunt u de behandeling herhalen.

Pijler wortel

Veh is een giftige plant die de groei van nierkanker remt. Van de wortel wordt hemlock genomen, deze stof wordt gebruikt om ziekten te behandelen.

Om een ​​​​genezende tinctuur te bereiden, moet je 20 g gedroogde scheerling nemen, 1 liter wodka gieten en een paar dagen aandringen, en dan zeven. Geneesmiddelen moeten gebaseerd zijn op een bepaald schema:

 1. 1 dag - 3 maal 1 druppel opgelost in 50 g water;
 2. 2 dagen - 2 druppels;
 3. 3-8 dagen - 3 druppels;
 4. 9 dagen - 2 druppels;
 5. 10 dagen - 1 druppel.

Het is noodzakelijk om de behandelingskuur meerdere keren te herhalen totdat de aandoening is verlicht. Tussen doses tinctuur is rust vereist, 2-3 dagen.

hakmes

Producten op basis van hardnekkig walstro hebben een kankerbestrijdende werking. Een afkooksel bereid uit de fabriek. 2 el Droge plant gegoten met een glas kokend water, sta 2 uur in het deksel, gefilterd. U moet 4 keer per dag 50 g geneesmiddel innemen.

Stinkende gouwe

De gunstige eigenschappen van stinkende gouwe zijn divers:

 • herstel van de darmfunctie;
 • verbetering van het urinestelsel;
 • normalisatie van de bloeddruk.

Bovendien schrijft de traditionele geneeskunde aan de plant unieke eigenschappen toe om kankerachtige tumoren te vernietigen en op een veilige manier uit het lichaam te verwijderen.

Recept voor een eenvoudige infusie. 1 st. ik. stinkende gouwe moet worden gegoten met 1 liter kokend water, gedurende 1 uur doordrenkt. Je moet 50 gram drinken voor het eten.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (3)

Meestal wordt de hele plant gebruikt voor medicinale doeleinden. Maar meestal nemen ze een deel van het land in. Op onze breedtegraad is het bijna overal te vinden - in het bos of de tuin; De plant staat graag op een donkere plek. Gras moet op verschillende tijdstippen worden geoogst, te beginnen in mei.

Stinkende gouwe moet bijna tot aan de wortels worden gesneden en gedroogd, en vervolgens worden bewaard op een enigszins donkere, koele en goed geventileerde plaats. Oogstgras kan het beste in drie jaar worden gebruikt.

Klis en stinkende gouwe

Burdock, of beter gezegd, het sap ervan, is effectief in de strijd tegen nierkanker. Het medicijn wordt tijdens de bloeiperiode een jaar volgens dit recept bereid:

 1. Maal klisblaadjes.
 2. Zeef en knijp voorzichtig de vloeistof eruit.
 3. Meng sap en wodka in een verhouding van 1:1.
 4. Neem 3 keer per dag 50 ml.
 5. Sla het op onder.

Het vestigde zich ook als stinkende gouwe tegen uitzaaiingen. Infusie bereid ervan, giet 1 eetl. ik. met een glaasje gras 1 liter kokend water, sta 45-60 minuten op het deksel. Na verloop van tijd wordt het medicijn door gaas gehaald en gedronken in ¼ el. drie keer per dag voor de maaltijd.

Boerenwormkruid, bloemen - 1 el, witte maretak (afkomstig van fruitbomen) - 1 el, stinkende gouwe, gras (vers) - 2 el. Grondstoffen gieten 0,5 liter water, brengen aan de kook, staan ​​er een nacht op, zeef. Drink de hele dag. Kies uw eigen dosis, focus op welzijn.

Recept 1. Waterextract van stinkende gouwe - 15-20 ml, bijbehorende munt - 60 ml, siroop (bijvoorbeeld rozenbottels) - 300 ml. Neem 6 el. in een dag.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (4)

Recept 2. Infusie van stinkende gouwe - 5 g (1 lepel) in een geëmailleerde kom, giet 200 ml (1 kopje) heet kokend water, dek af met een deksel en bewaar het in een waterbad gedurende 15 minuten, filter dan. De rest van de grondstof wordt eruit geperst. De resulterende infusie wordt verdund met gekookt water tot 200 ml. De bereide infusie wordt maximaal twee dagen op een koele plaats bewaard. Neem 0,3-0,5 kopje 2-3 keer per dag 15 minuten voor de maaltijd.

Dit is een heel goed hulpmiddel. Calendula, bloemen - 10 g, wijnsteen, bloemen - 10 g, brandnetelbladeren - 10 g, stinkende gouwe - 10 g Brouw 1 liter kokend water. Laat brouwen in een goed afgesloten container op een warme plaats gedurende 8 uur, zeef. Neem 2 el. 3 maal daags voor de maaltijd, direct voor gebruik verdunnen met koud water.

Infusie van stinkende gouwe vermengd met brandnetel en calendula. Neem kruiden in gelijke delen, hak ze fijn, giet 1 eetl. collectie en een glas kokend water, aandringen in een thermoskan. Neem 0,5 kopje 's ochtends op een lege maag en nog een half kopje voor het avondeten.

Grote klis of spinnenweb klis, wortel - 5 delen, pioen ontwijkend, wortelstok - 2 delen, leuzea saffloerachtig, wortelstok met wortels - 1 deel, brandnetel dioica, bladeren - 2 delen, klimopachtige budra, gras - 2 delen, laat cogling, gras - 4 delen rode klaver, gras - 5 delen, moeras wateraardbei, gras - 4 delen, stekelige tandsteen, gras - 2 delen, string tripartite, gras - 4 delen, stinkende gouwe, gras - 2 delen iepenkruid, bloemen - 2 delen, medicinale goudsbloemen, bloemen - 2 delen. 1,5 eetl

Verzameling voor fibromyomen en baarmoederfibromen, cysten en cystomen van de eierstokken: cichorei, wortel - 2 delen, brandnetel, bladeren - 5 delen, grote weegbree, bladeren - 5 delen, kaneelrozenbottels, fruit - 3 delen, pittige duizendknoop, gras - 2 delen, stinkende gouwe, gras - 2 delen, peervormige duindoorn, bladeren - 3 delen, medicinale goudsbloemen, bloemen - 4 delen, kamille, bloemen - 4 delen, vogelkers, bloemen - 1 deel. 1 eetl

We raden aan: Welk medicijn om pus in de urine te behandelen. Veroorzaakt pus in de urine. Symptomen om op te letten

BIJZONDERHEDEN: Behandeling en behandeling van maagkanker

giet een mengsel van kruiden in een thermoskan met 1 glas kokend water, laat 4-6 uur staan, zeef. Neem oraal in warme vorm, 0,4 kopjes infusie 3 keer per dag 1 uur voor de maaltijd. De loop van de behandeling is 1 maand, rust gedurende 2 weken, daarna de tweede kuur, enz. De behandeling moet worden uitgevoerd onder toezicht van een arts. De duur wordt individueel bepaald.

Wat is de werking van kruiden?

Verschillende kruidentincturen en -zalven dragen bij aan het herstel van nierkankerpatiënten door de normalisatie van de stofwisseling, waardoor de afbraakproducten van kwaadaardige cellen uit de aangetaste organen worden verwijderd. Dat is de reden waarom kamille, weegbree en duizendblad vaak worden gebruikt in de volksgeneeskunde, omdat deze kruiden diuretische en laxerende effecten hebben.
Tinctuur stinkende gouwe kan de bloeddruk normaliseren en de functie van het urogenitale systeem herstellen. Het antitumoreffect heeft een hardnekkig afkooksel van walstro. Het wordt bereid uit 2 eetlepels gedroogde bloemen in een glas kokend water. Vervolgens moet de vloeistof ongeveer 2 uur worden toegediend. Eet 50 gram voor de maaltijd. Pijnstillend effect, zelfs in de laatste stadia van nierkanker kan een gevlekte hemlocktinctuur hebben. De verzamelde bloemen zouden de pot van 3 liter voor bijna 70% moeten vullen. Het wordt gegoten met een alcoholoplossing van 50% en gedurende drie weken doordrenkt, waarbij het mengsel elke dag wordt geschud.

Een afkooksel van perzik helpt het lichaam te herstellen na chemotherapie of een nieroperatie (neem 10 druppels oraal in).

Behandeling van nierkanker met folkremedies zal effectief zijn als de ziekte wordt ontdekt in de vroege stadia van ontwikkeling (eerste en tweede). In andere gevallen moet u onmiddellijk een arts raadplegen die een kuur met chemotherapie of hormonale geneesmiddelen zal voorschrijven.

Hoe kankerpreventie en -behandeling met kruiden starten?

Kankerbehandeling met folkremedies wordt aanbevolen tegen een schone achtergrond, dat wil zeggen, na het lichaam en zijn organen te hebben gereinigd van onnodige ballast: gifstoffen, waaronder medicijnen, radionucliden.

Zuiverende planten kunnen:

 • half gevallen;
 • echinacea purpurea;
 • orthosifon;
 • bergvogels;
 • maïsstempels;
 • goudsbloem;
 • klein hoefblad;
 • immortelle en anderen.

Voordat u diuretische kruiden gebruikt om te reinigen, moet u worden onderzocht op echografie, een warm bad nemen en blind sonderen: drink 20 ml. olijfolie en ga met zieke nieren een half uur op een verwarmingskussen liggen. Drink dan nog eens 20 ml. olie en ga met uw rechterzijde op het verwarmingskussen liggen zodat de warmte naar de lever en galblaas gaat. Drink na een half uur nog eens 10 ml. olie en ga zo liggen dat het verwarmingskussen zich onder de blaas- en kanaalzone bevindt. In totaal duurt een klinkende reiniging 1,5-2 uur.

Kruidenreiniger gebrouwen in een thermoskan - 1 eetl. voor 1 st. kokend water, sta erop 1 uur en drink 's morgens op een lege maag, 0,5-1 uur voor de maaltijd. Als kanker gepaard gaat met urolithiasis, kunnen de stenen worden geplet en verwijderd met droge kersenstengels, waarvan een infusie wordt gemaakt: het poeder van de stelen (40 g) moet een nacht in een thermoskan van 250 ml worden getrokken. kokend water. 2 uur voor de maaltijd wordt het medicijn ingenomen, verdeeld in 4-5 porties.

Kijk uit!Na het bereiden van afkooksels of infusies mogen ze brouwen. Vervolgens moet de vloeistof van de dikke worden gescheiden met behulp van een filter van meerdere lagen gaas. Middelen moeten 30-60 minuten voor de maaltijd 3-4 keer per dag worden ingenomen, tenzij er toelatingseisen zijn aangegeven.

Is het mogelijk om nierkanker te behandelen met behulp van volksgeneeskunde?

Veel planten bevatten biologisch actieve bestanddelen die een effect kunnen hebben op kankercellen, waardoor hun groei wordt geremd.

Het principe van hun werking is gebaseerd op de onderdrukking van celdeling in het gebied van kwaadaardige tumoren. In dit geval stopt de groei van het neoplasma.

Behandeling van nierkanker en folkremedies met behulp van kruiden worden zowel door traditionele genezers als door artsen in de officiële geneeskunde gebruikt.

Het wordt echter in het algemeen alleen als hulpmiddel gebruiktbehandeling.

Stinkende gouwe voor kankerpreventie

Om kanker te voorkomen, kun je drie keer per jaar gedurende 10-15 dagen een infuus van stinkende gouwe drinken, het doodt microben en formaties, zowel in het vlees als in het bloed. Stinkende gouwe vertraagt ​​de groei van sommige kwaadaardige tumoren.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (5)

Om borstkanker te voorkomen, wordt het aanbevolen om een ​​afkooksel van stinkende gouwe te drinken. Brouw 1 eetl. stinkende gouwe en een glas kokend water, laat 2 uur staan. Neem 2-3 keer per maand, 100 g 3 keer per dag. Collectie met stinkende gouwe voor de behandeling van baarmoederfibromyoom Lijn, gras - 1 deel, duizendblad - 1 deel, munt, bladeren - 1 deel, calendula, bloemen - 1 deel, stinkende gouwe, gras - 1 deel, wort St. deel. Giet 1 eetl.

Aconiet Dzungarian

Sommige planten uit het arsenaal van de traditionele geneeskunde, gebruikt om kwaadaardige tumoren te neutraliseren, zijn giftig. De bekendste is de Dzungaarse akoniet. Het wordt gebruikt om tinctuur te maken.

Dit is een plant uit de boterbloemenfamilie:

 • ontsteking verminderen
 • vernietig microben,
 • verdoven

Tinctuur is effectief bij veel oncologische ziekten, waaronder nierkanker.

Akoniet blokkeert de verspreiding van uitzaaiingen door het hele lichaam.

Het medicijn wordt bereid met gedroogde en gemalen akonietwortel. Neem een ​​lepel poeder en vul deze met een halve liter wodka. Laat het medicijn ongeveer 2 weken trekken, af en toe schuddend. Als alternatief kunt u kant-en-klare tinctuur van monnikskap kopen bij de apotheek.

Het eindproduct wordt gefilterd en gedronken volgens het "slides"-principe. Neem op de eerste dag 1 druppel verdund in een kwart glas water en verhoog de dosis vervolgens elke dag met één druppel. Stop na het bereiken van 10 druppels met het verhogen van de dosis en drink gedurende 10 dagen in deze hoeveelheid. Vanaf de 21ste dag wordt de dosis geleidelijk verminderd met één druppel per dag. Dit wordt gevolgd door een maandelijkse onderbreking van de behandeling.

Tincturen alcohol

Behandeling van nierkanker met hemlock moet als volgt worden uitgevoerd: vul een pot met bloemen (los) en vul met alcohol (45%), laat 14 dagen staan. Druppelsgewijs innemen: van 1 tot 40 en van 40 tot 1. Voeg het product toe aan het serum (1 eetl.), en neem 1 keer/dag op een lege maag. Bewaar het product in de koelkast, sluit het deksel goed en uit de buurt van voedsel.

Goed om te weten!Gevlekte hemlockspar heeft pijnstillende eigenschappen. Het is beter om de grondstof (0,5 l) in een bak van 3 liter te doen, deze van tevoren te malen en alcohol te gieten om thermische reacties te voorkomen die de plant beschadigen. Je kunt ook zelfgemaakte maneschijn gebruiken, omdat foezelolie ook de groei van kankercellen verergert.

Behandeling van sarcoom - vul de bloemtoppen van de gezaagde hemlockpot (0,5 l.) en vul deze met alcohol. Dring aan op 12 dagen. Neem 1 tot 40 en 40 tot 1 druppel voor 2 cycli, d.w.z. 80 dagen.

Jungar-akoniet (in poedervorm) - 10 g Infuse in 500 ml. alcohol (45%) - 7-8 dagen. Neem 1 druppel met serum (1 lepel) op een lege maag gedurende 1 maand.

Behandeling van sarcoom - Jungar aconite of Jungar ferula (wortel) - neem elk 5-10 g met alcohol (45%) - 500 ml. en aandringen op 8-10 dagen. Neem druppel voor druppel - 1-10 en vice versa 10-1 met een glas serum.

Goed om te weten!De plant is giftig, dus je kunt de in het recept aangegeven dosis niet overschrijden!

Bilzekruidblad extract: per 100 ml. voeg 25 g droog plantenpoeder toe aan kokend water en verdamp in vuur tot een dikke massa is verkregen. Neem bij afwezigheid van schubben ½ theelepel. poeder in een half glas kokend water. Neem 1-2 druppels extract van 1 eetl. ik. water

Hemlock

De plant heeft toxische eigenschappen die op dezelfde manier worden gebruikt als de kruidakoniet. Tinctuur wordt op dezelfde manier bereid, maar de dosis wordt verdubbeld, omdat hemlock zwakkere eigenschappen heeft.

Medicinale preparaten bereid uit deze plant verminderen niet alleen de zwelling, maar verlichten ook de pijn die gepaard gaat met de vierde fase van de ziekte. De pauze tussen de cursussen is minimaal 2 weken.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (6)

Een andere giftige plant die de groei van kwaadaardige tumoren kan stoppen. Mijlpaalwortels worden gebruikt om stoffen zoals hemlock te verkrijgen. Traditionele geneeskunde gebruikt het voor de behandeling van oncologische pathologieën.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (7)

Tinctuur op de wortel van de mijlpaal voor de behandeling van nierkanker wordt bereid uit de gedroogde wortelstok van de plant. Het is noodzakelijk om 20 g grondstof te nemen en er 1 liter wodka aan toe te voegen. Het mengsel wordt enkele dagen toegediend en gefilterd.

U moet het geneesmiddel innemen, vooraf verdund in een kwart glas water. Op de eerste dag dronken ze driemaal een druppel, op de tweede - twee en op de derde - drie, en gingen vijf dagen door. Vervolgens moet u een korte pauze nemen (meerdere dagen), waarna de cursus wordt herhaald. Voer zo'n cursus uit totdat de toestand van de patiënt verbetert.

Traditionele behandeling

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (8)
Nierkanker wordt behandeld met traditionele therapeutische methoden, soms aangevuld met folkremedies op basis van geneeskrachtige kruiden. Tegelijkertijd wordt maximale efficiëntie bereikt bij een integrale aanpak, inclusief chirurgie - chirurgie om de tumor te verwijderen. Het type en de omvang van dergelijke operaties zijn afhankelijk van verschillende factoren en worden voor elk specifiek geval door individuele chirurgen gekozen. Er zijn drie hoofdtypen voor het verwijderen van nierkanker:

 1. nefrectomie parsiaal;
 2. volledige nefrectomie;
 3. Nefrectomie kardinaal.

In het eerste geval wordt alleen de tumor met een deel van het aangrenzende weefsel verwijderd, in het tweede geval moet samen met de tumor ook het hele orgaan worden verwijderd. In de moeilijkste situatie moet men zijn toevlucht nemen tot radicale nefrectomie. Tijdens deze operatie wordt de tumor samen met de nier verwijderd, evenals de bijnier en de regionale lymfeklieren.

Afzonderlijk is het de moeite waard om stil te staan ​​​​bij laparoscopische chirurgie. Deze methode wordt zeer succesvol toegepast bij kleine tumoren. Zo'n operatie wordt uitgevoerd met een speciale sonde door een kleine incisie - niet meer dan 3 centimeter en stelt u in staat de tumor met minimaal trauma te verwijderen. Daarnaast heeft laparoscopie nog een aantal andere voordelen:

 • Mogelijkheid tot snelle revalidatie;
 • Minimaal ongemak;
 • Het cosmetische effect is een klein en onopvallend litteken.

Naast een operatie om de tumor te verwijderen, is een succesvolle behandeling van nierkanker onmogelijk zonder aanvullende procedures - bestraling en chemotherapie. Beide worden gebruikt om patiënten voor te bereiden en na een operatie, om de verkregen resultaten te consolideren en het risico op terugkeer van de ziekte te verminderen.

Vóór de operatie worden chemotherapie en bestraling gebruikt om de tumor te verkleinen en in een staat te brengen die kan worden geopereerd, en na de operatie helpen dergelijke methoden om kankercellen te behandelen die door de chirurg zijn verwijderd of foci die niet vatbaar zijn voor chirurgie. .

Stinkende gouwe

Stinkende gouwe wordt vaak gebruikt in de alternatieve geneeskunde voor verschillende ziekten, waaronder kanker. Volgens genezers kan stinkende gouwe tumoren neutraliseren en vervalproducten uit het menselijk lichaam verwijderen.

Een geneeskrachtig afkooksel bereid uit een lepel droge bladeren en stengels stinkende gouwe en een liter kokend water. Laat een uur trekken en consumeer een kwart kopje voor de maaltijd.

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (9)

Gebruik van berkenzwam (chaga)

Berkenzwammen hebben eigenschappen tegen kanker en zijn met succes gebruikt om kwaadaardige tumoren op verschillende locaties te behandelen, waaronder nierkanker.
Tegelijkertijd behandelen chaga-preparaten niet alleen kwaadaardige neoplasmata en beschermen ze tegen de ontwikkeling van secundaire tumorhaarden, maar verwijderen ze ook giftige stoffen uit de nieren, verminderen ze de bijwerkingen van bestralingstherapie en verbeteren ze het algemene welzijn van patiënten . .

Het therapeutisch effect wordt het duidelijkst waargenomen bij patiënten met vroege stadia van kanker. Tegelijkertijd veroorzaken chaga-medicijnen en -preparaten geen bijwerkingen voor mensen, omdat ze niet giftig zijn.

Bij volkstherapie wordt meestal waterinfusie van chaga gebruikt. Een stuk chaga wordt gedurende 6 uur met koud gekookt water gegoten. Geweekte champignons worden geperst, terwijl ze water achterlaten. Maal champignons - op een rasp of met een vleesmolen. Het water waarin de paddenstoel wordt geweekt, wordt verwarmd tot een temperatuur van 50 graden en de paddenstoelen worden erin gegoten (in een verhouding van 1 deel chaga per 5 delen water). Het product mag 2 dagen brouwen op een koele plaats zodat het niet gist. De infusie wordt gefilterd en op een koele plaats onder het deksel bewaard. De infusie is goed voor 2 dagen, bereid dan een nieuwe bereiding voor. Neem elke dag medicijnen voor 1 glas voor de maaltijd.

Wij raden aan: Recepties en massagetechnieken met rolvacuüm

propolis

Propolis is een van de weinige remedies die zelfs in de officiële geneeskunde wordt aanbevolen. Deze stof is zeer effectief tijdens de revalidatieperiode na een operatie en chemotherapie, maar niet alleen. Propolis-preparaten kunnen de verspreiding van uitzaaiingen in het vierde stadium van de ziekte stoppen.

Tijdens de herstelperiode kan propolis:

 • slaap en eetlust verbeteren;
 • het immuunsysteem stimuleren;
 • verleng het leven.

Twee gram propolis wordt drie keer per dag gedurende ongeveer 15 minuten gekauwd. Niet minder effectief is de ontvangst van tinctuur in alcohol. Drink het, na verdunning in water - 30 g per 20 ml water, driemaal daags. Het medicijn werd enkele maanden ingenomen.

Propolis - medicijn tegen kanker

Antitumormiddelen zoals propolis, stuifmeel en bijenbrood worden al lang door volksgenezers gebruikt voor patiënten die niet allergisch reageren op bijenproducten. Ze hebben antibacteriële, antitoxische, ontstekingsremmende en immunostimulerende effecten.

Alcoholtinctuur: geplette propolis (10 g) wordt met alcohol (0,5 l) gegoten en gedurende 30 minuten geschud. Laat het 3 dagen brouwen op een donkere plaats, af en toe schudden. Neem voor het eten 20-40 druppels in een half glas melk of water.

propolismelk: kook 0,5 liter. melk, voeg dan geplette propolis toe - 30-50 g en kook nog 10-12 minuten op laag vuur, roer constant met een houten lepel. Zeef, koel af en verwijder de waslaag en giet af in een donkere glazen fles. Drink een half glas op een lege maag voor het eten.

Perga of sap (1 el) samen met honing (1 el) kan worden verdund met warm water (1 el) - 1 kop. Drink 's morgens op een lege maag voor de maaltijd om de immuniteit te verhogen en tijdens immunotherapie na een kankeroperatie.

perziken

Perziktinctuur geneest kanker als je 3 keer per dag 10 druppels gebruikt. Het verbetert de immuniteit en, omdat het een krachtige antioxidant is, herstelt het snel het lichaam na chemotherapie en verwijdert het zieke organen.

Bij het kiezen van de behandeling van nierkanker met folkremedies moet u er in ieder geval rekening mee houden dat het innemen van dergelijke medicijnen zorgvuldig moet gebeuren, waarbij de nauwkeurigheid van de dosering moet worden gecontroleerd. Het is heel goed dat de patiënt tijdens een dergelijke behandeling wordt geobserveerd door een specialist.

Stinkende gouwe en maagpolypomatose

Vers gemaaid gras wordt door een vleesmolen gevoerd. Vouw het gaas viervoudig, pers het sap uit en meng met wodka - een glas per glas. Laat het een dag staan ​​en schud de fles af en toe. Drink 1 eetl. 3-4 keer per dag op een lege maag. De duur van de behandeling is niet meer dan 3-4 maanden. Langdurig en onmatig gebruik van stinkende gouwe kan dysbacteriose veroorzaken.

Herhaal indien nodig de kuur het volgende jaar. De benodigde dosis stengels, stinkende gouwe bladeren worden gemalen in een vijzel of door een vleesmolen gehaald. De papperige massa wordt gegoten met gekookt water van 70-80 ° C in een verhouding van 1:10, na afkoeling wordt het mengsel geïnjecteerd met een klysma, daarvoor wordt het klysma meestal binnen 2-3 uur gedaan.

 1. Pangobatan kanker ginjal kalayan bumbu, propolis, soda, ASD
 2. Behandeling en oncologie stinkende gouwe. Stinkende gouwe van kanker
 3. De behandeling van kanker is gebaseerd op de Bolotov-methode
 4. Nierkanker: diagnose en behandeling

Kenmerken van de ziekte

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (10)

Stadium 4 nierkanker is het laatste stadium van de ziekte. Gedurende deze periode neemt het aantal aangetaste cellen in hoog tempo toe en kan de ziekte zonder gewetenswroeging bijna ongeneeslijk worden genoemd.

Nierkanker van de 4e graad manifesteert zich altijd met uitzaaiingen die niet alleen het weefsel in de buurt van het orgaan aantasten - peritoneale deel, bijnieren, bloedvaten die verantwoordelijk zijn voor de bloedcirculatie, maar ook op afstand - lever, longen, botweefsel. Als u de diagnose uitvoert, kunt u necrose van het aangetaste orgaan zien en stoppen met functioneren.

Metastasen zijn een groot probleem bij de behandeling van kanker. Want zelfs na het verwijderen van de eerste focus kunnen kankercellen in het bloed en de lymfe achterblijven, waardoor de ziekte zich opnieuw kan ontwikkelen. Daarom gebruiken artsen mechanismen zoals straling. Maar helaas, wanneer stadium 4 nierkanker wordt behandeld, zijn chemische therapie, evenals radiotherapie, niet effectief.

Een kwaadaardige formatie is anders dan een goedaardige die geen gezonde cellen kan scheiden, het groeit er gewoon doorheen, met andere woorden, valt aan. Het lichaam kan geen effectieve manier ontwikkelen om kwaadaardige cellen te bestrijden, omdat het ze niet kan identificeren.

Wetenschappers antwoorden dat het lichaam deze ziekte niet kan bestrijden, omdat het het niet als vreemd en gevaarlijk accepteert. Hoewel de ziekte het immuunsysteem vernietigt. Toen bleek dat mensen er niet aan stierven, maar aan een opkomende infectie die het lichaam aanviel vanwege een lage immuniteit.

stadia

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (11)
Het is gebruikelijk om vier stadia van de ontwikkeling van de ziekte te onderscheiden. In het begin blijft het onopgemerkt. De tumor heeft een kleine omvang - niet meer dan 2-3 cm in diameter, bevindt zich in de nier en tast de wanden niet aan. Door de kleine omvang van het neoplasma kan het niet worden gedetecteerd door palpatie, maar het is duidelijk zichtbaar bij alle soorten hardware-onderzoeken - echografie, CT, MRI. Als de tumor in dit stadium wordt ontdekt, is de prognose van de behandeling zeer gunstig - 9 van de 10 patiënten genezen.

De tweede fase wordt gekenmerkt door een toename van de tumor - meer dan 3 cm, terwijl de detectie ervan alleen mogelijk is met behulp van medische apparatuur. Uitzaaiingen komen in dit stadium niet voor, waardoor we kunnen vertrouwen op een gunstig verloop van de ziekte.

De derde fase geeft een compleet proces - de tumor groeit tot een grote omvang, waardoor deze tijdens palpatie duidelijk kan worden geïdentificeerd. Kankercellen dringen de schil van organen binnen en tasten naburige weefsels en organen aan. Bijna altijd gaat stadium 3 gepaard met schade aan de bijnieren en regionale lymfeklieren. Kankercellen groeien in het weefsel van de niervaten en in de vena cava inferior, wat uitzaaiingen veroorzaakt.

Eindelijk, stadium 4, versnelt de tumorgroei, groeien uitzaaiingen, verschijnen er nieuwe. Meestal zaait nierkanker uit naar de longen en lever, minder vaak naar de botten en darmen, wat een snelle progressie van de ziekte veroorzaakt. Als in dit stadium de ziekte niet wordt behandeld, verdwijnt de patiënt snel en verdwijnt de pijn.

Symptomen en oorzaken van de ziekte

Om gewapend en beschermd te zijn, moeten we beter weten over ziekten, hun symptomen en oorzaken.

De vierde fase van nierkanker heeft symptomen die de volgende manifestaties omvatten:

 • nier- en leverinsufficiëntie;
 • verlies van eetlust en snel gewichtsverlies;
 • bloeden (uit de neus, gezicht);
 • lichaamsvergiftiging door gif;
 • afbraak van tumoren;
 • ayana hoestreflex;
 • scheiding van bloed tijdens slijm;
 • toonveranderingen in de stem;
 • zwaar ademen
 • kasakit paru;
 • hepatitis;
 • misselijkheid;
 • braken en andere aandoeningen in het lichaam;
 • de vernietiging die het lichaam kwelt, die alleen de sterkste verdovende middelen helpen;
 • onder rug pijn;
 • plassen, gepaard gaand met pijn en bloedingen;
 • nierkolieken;
 • chronische vermoeidheid;
 • veel zweten;
 • zwelling van de onderste ledematen;
 • sublieme temperatuur;
 • diepe veneuze trombose;
 • leverdisfunctie;
 • vergroting van zieke nieren of nieren;
 • sterknyeri sirah, neuralgie;
 • pijn aan de rechterkant onder de ribben;
 • bittere smaak in de mond;
 • vaak gebroken.

Maar niet alle symptomen verschijnen onmiddellijk, sommige van de bovenstaande manifestaties zijn afwezig. Maar pas in de vierde fase zijn alle symptomen intenser. Daarom leren ze over de ziekte wanneer er praktisch niets aan te doen is.

Nierkanker treedt op als gevolg van de volgende redenen:

 1. Verslaving, vooral roken, omdat de kankerverwekkende stof in nicotine inwerkt op het nierweefsel en ze langzaam vernietigt.
 2. Overgewicht, aangezien alle organen in het lichaam zwemmen met vet, voorkomt dat ze normaal functioneren.
 3. constante verwondingen en vallen.
 4. Constante inname van medicijnen voor verschillende ziekten die het immuunsysteem doden.
 5. Genetica.
 6. Constant contact met chemische en radioactieve stoffen.
 7. Ernstige ziekte die chronisch is geworden.

Diagnose van niercelkanker

Voor een juiste diagnose worden verschillende onderzoeken voorgeschreven, zoals:

 • ontslag genomenanalysevoor laboratoria;
 • endoscopie;
 • echografie;
 • radio-isotopen;
 • morfologische studie van tumorweefselbiopsie en lymfekliermetastasen.

Symptomen niercelcarcinoom:

 • hypertensie;
 • koud;
 • bedwelming van het lichaam;
 • trots;
 • verlies gewicht;
 • trombose van de vena pudendus inferior.

Risicofactoren voor nierkanker:

 • genetische erfenis.
 • Alcohol drinken en roken.
 • Chronisch nierfalen.
 • Eet vet voedsel.
 • Gewerkt in de buurt van hoogovens (blootstelling aan asbest).
 • Zaak "Von Hippel-Lindau.

Veel voorkomende symptomen van nierkanker:

 • verhoogde ESR;
 • Bloedarmoede;
 • verhoogd calcium in het bloed;
 • Pathologie in de lever;
 • verhoogde alkalische fosfatase;
 • botpijn als ze beschadigd zijn;
 • bloed in de urine;
 • luidruchtig;
 • hypertensie;
 • drastisch gewichtsverlies.

De prognose van het leven met een tumor in stadium 4

Nierkanker - een vreselijke ziekte, vooral als het stadium 4 is, en het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen hoe lang ze zullen leven met een dergelijke diagnose, omdat het allemaal afhangt van verschillende voorwaarden:

 • hoe oud de patiënt is, jongere patiënten zullen sneller herstellen;
 • of er andere ziekten zijnorgel inwendig;
 • type therapie gekozen;
 • of er een positieve houding en verlangen is om te herstellen, te leven;
 • of er pathologie is in het urinestelsel;
 • tumor in de nier, met een histologisch uiterlijk;
 • Uitgesproken de vorming van nieuwe vaten in het gebied van de niertumor.

Overleven is in dit geval erg laag, meestal eindigt het in de dood, wat enkele maanden of weken na de diagnose van de ziekte kan gebeuren.

Sommige mensen leven nog minstens 10 jaar als de ziekte tijdig wordt ontdekt, in een vroeg stadium.

Om levens te redden, moet u de volgende behandelingsmethoden gebruiken:

 1. Chirurgische behandeling.
 2. Gemetastaseerde tumorgerichte therapie.
 3. Immunotherapie.
 4. Bestralingstherapie.

Dankzij nieuwe methoden is de levensverwachting vandaag verlengd bij 71,5% van de patiënten:

 • als kanker wordt ontdekt, stijgt de levensverwachting tot vijf jaar bij 53%;
 • tot tien jaar bij 43% van de patiënten.

Het belangrijkste is dat alles op tijd is, maar zelfs in de laatste fase zijn er kansen, het belangrijkste is om alle beschikbare methoden te geloven en te gebruiken.

Symptomen van nierkanker

In de vroege stadia van ontwikkeling verschijnt deze ziekte in de meeste gevallen niet. Symptomen kunnen alleen worden gezien bij kanker in stadium 3-4, wanneer het neoplasma onbruikbaar is geworden.

Bij maligne nierneoplasmata kunnen de volgende symptomen optreden:

 • verlies van eetlust en gewichtsverlies;
 • pijn kan in het orgaangebied zijn;
 • het verschijnen van bloedstolsels in de urine;
 • er is een verhoging van de temperatuur zonder duidelijke reden;
 • het verschijnen van pijn tijdens het plassen;
 • Bloedarmoede;
 • zwakte en verslechtering van de algemene toestand;
 • meer zweten;
 • verhoogde bloeddruk;
 • zwelling van de onderste ledematen;
 • voelbare zwelling in de lumbale regio.

Interessant feit: kliswortel - geneeskrachtige eigenschappen in de oncologie

Wanneer worden de behandeling van nierkanker en folkremedies gebruikt?

Nierkanker wordt beschouwd als een zeer ernstige oncologische pathologie, omdat het bijna onmogelijk is om het type ziekte in de vroege stadia van ontwikkeling te bepalen. Deze cursus wordt vaak niet aangevuld met specifieke symptomen. Deze ziekte is moeilijk te behandelen en daarom is de behandeling van nierkanker met folkremedies eenvoudigweg onvervangbaar.

Volgens wetenschappelijke onderzoeksgegevens is het belangrijk op te merken dat nieroncologie wordt gevormd als gevolg van ondervoeding, bij het eten van veel rood vlees en bij het weigeren van plantaardige producten. Bovendien neemt de kans om door de ziekte te worden getroffen toe bij diabetes, obesitas, hoge bloeddruk.

symptomen

Nierkanker kan lange tijd voorkomen zonder ongemak. De eerste symptomen zijn:

 • hematurie (bloed in de urine);
 • nier pijn;
 • het optreden van zwelling in het niergebied;
 • sublieme temperatuur;
 • Nacht zweet;
 • onverklaarbaar gewichtsverlies;
 • hoge bloeddruk;
 • bloedarmoede met onbekende oorzaak;
 • significante afname van rode bloedcellen in de assays.

Opgemerkt moet worden dat de volledige set van al deze symptomen slechts bij 7-15% van de patiënten wordt waargenomen. Meestal klaagt de patiënt maar over één ding: bijvoorbeeld bloed in de urine.

Soms verschijnen de eerste symptomen van nierkanker in een vergevorderd stadium en gaan ze gepaard met uitzaaiingen in de longen, botten, lever en hersenen.

Wij raden aan: Sperziebonen en andere soorten bonen voor pancreatitis: verborgen eigenschappen van producten en originele recepten

Manifestaties van pathologie tijdens de voortgang ervan

De manifestatie van tekenen van de vorming van kwaadaardige tumoren in de nier is verdeeld in twee varianten. Het eerste type is extrarenaal, wanneer het orgaan op een andere manier begint te werken, wat het werk van het menselijk lichaam als geheel beïnvloedt. Het tweede type is de nier, wanneer de tumor aanvankelijk snel begint te groeien. Met dergelijke symptomen klaagt de patiënt over hevige pijn in de buik van de aangetaste nier, pijn in de lumbale regio. Als we het hebben over de aard van pijn, dan is het pijnlijk, omdat de tumor het nierparenchym aantast.

Fytocomplexen tina kanker

Van apotheekfytochemicaliën kan het worden gebruikt tijdens immunotherapie Levitsky Phytocomplex op alcohol.

Het heeft een positief en veelzijdig effect op het lichaam:

 • verhoog de beschermende kracht;
 • pijn verminderen of stoppen;
 • tumoren helpen verkleinen.

Chinese es (ailanthus), chandra en alsem, veenmos, verbena officinalis, gaspeldoorn verven, oostelijke drodaria als onderdeel van het fytocomplex voert de preventie en behandeling van nierkanker uit, vertraagt ​​​​de groei van tumoren en de verspreiding van metastasen (verwijderen van verharding en dikke darm), het elimineren van ontstekingen in de nieren en organen en metastasen: lever, maag, darm, schildklier.

Het wordt aanbevolen om Levitsky's phytocomplex voor en na de operatie te gebruiken om tumoren te verwijderen om de vitale activiteit van kankercellen te verminderen. Het medicijn elimineert bijwerkingen na chemotherapie en radiotherapie.

Hoe en waarom wordt oncologische behandeling met folkmethoden uitgevoerd?

Medicamenteuze therapie voor nierkanker omvat chirurgische ingreep met verplichte verwijdering van het beschadigde orgaan. In de geneeskunde is een andere methode bekend die al heel lang wordt gebruikt - dit is een volksmethode om nierkanker te behandelen, die veel recepten heeft om tumoren te elimineren.

Mensen die het risico lopen op nierkanker, dat wil zeggen mensen met obesitas, slechte erfelijkheid, hoge bloeddruk, moeten antimutagene kruiden en andere folkmethoden gebruiken om de ontwikkeling van de ziekte tijdens het behandelingsproces te voorkomen.

Frisdrank - tegen kanker

Behandeling van nierkanker met soda (of natriumbicarbonaat) wordt gelijktijdig met andere behandelmethoden uitgevoerd, en ook in de volgende omstandigheden:

 • veranderingen in voeding (therapeutische voeding speelt een belangrijke rol en draagt ​​bij aan een snel herstel van de patiënt) en levensstijl;
 • uitsluiting van slechte gewoonten;
 • het aanpassen van de emotionele toestand.

Frisdrank zit in bloedplasma en lymfoplasma en lymfocyten. Frisdrank levert energie voor lymfocyten - cellen die verantwoordelijk zijn voor de immuunrespons van het lichaam. Frisdrank neutraliseert zuren en verhoogt de alkalische reserves van het lichaam, waardoor een normaal zuur-base-evenwicht behouden blijft (pH - 7,35-7,47). Bij een daling van de pH (minder dan 6,8) treedt acidose op en bij een grotere daling sterft het lichaam.

Zuiveringszout alkaliseert het bloed en verdunt het, vernietigt schimmels en schimmels in het lichaam, gifstoffen die acidose veroorzaken. Zodat deze frisdrank ook in de darmen wordt opgenomen, drinken ze het (1 theelepel) met warme melk (1 eetl.) of water. Tijdens de reactie van frisdrank en melk in de darmen worden natriumzouten gevormd in aminozuren, die gemakkelijk in de bloedbaan doordringen en de alkalische reserve in het lichaam vergroten. Bij de behandeling van kanker wordt vloeibare soda-oplossing door middel van een injectie in de spier of in de ader geïnjecteerd, zoals voorgeschreven door de arts.

Uitgang!Traditionele methoden voor de behandeling van nierkanker maken deel uit van de algemene behandelingstherapie na een operatie, zoals voorgeschreven door de behandelend arts. Er moet aan worden herinnerd dat de meeste geneeskrachtige kruiden giftig zijn, dus het is niet veilig om zelfmedicatie te geven.

Effectieve recepten om tumoren in de nieren te elimineren

 1. Een van de meest effectieve recepten om te helpen bij uitzaaiingen is Jungar-akoniettinctuur. Je moet één liter alcohol drinken met een concentratie van 70% 20 g gedroogde akonietwortel. Je moet het mengsel drie weken aanhouden, regelmatig schudden. Het moet driemaal daags één tot tien druppels worden ingenomen met 50 ml water of wei. Na een nieroperatie is het noodzakelijk om één tot vijf druppels in te nemen. Vervolgens wordt een pauze van zeven dagen gehouden en tegelijkertijd wordt het lichaam gereinigd. Ook kunt u tijdens de uitvoering van de cursus tweemaal daags 10-15 druppels tinctuur op de aangetaste nieren aanbrengen, het besmeurde gebied van bovenaf bedekken met een wollen doek en slapen.
 2. Jungar-akoniet, hierboven vermeld, heeft een sterk toxisch effect op zwakke nieren en daarom is het noodzakelijk om nierkanker tegelijkertijd met kruiden te behandelen om bijwerkingen te verminderen. Er wordt 100 gram gedroogde Astragalus-membraanwortels genomen, 50 gram ovale atractylodes, 20 gram zoethout, 100 gram gedroogde ligustervrucht, 50 gram gedroogd Amur-fluweel. Drie eetlepels van de collectie worden met een liter koud water gegoten, het mengsel wordt aan de kook gebracht. Je moet op laag vuur koken tot de helft van het water is verdampt. Infusie driemaal daags ingenomen, een derde van een glas ongeveer een uur voor de maaltijd. De duur van de behandeling is maximaal een jaar.
 3. Genezende soep heeft een effectief antikankereffect. Het wordt als volgt bereid: 1 kg kippenborst wordt met twee liter water gegoten, 50 gram kliswortel moet in gaas worden gewikkeld, evenals 50 gram disreawortel, astragaluswortel en vervolgens in het water worden neergelaten. Het is het beste om de soep na een half uur koken op laag vuur te koken, zonder de deksel van de pan te openen. Soep moet twee dagen met vlees worden gegeten, met toevoeging van zeewier in plaats van zout. Het is belangrijk om een ​​of twee keer per week soep te koken, waarbij u periodiek de samenstelling van kruiden erin verandert. Het is toegestaan ​​​​iriswortel, elecampane, engelwortel aan de soep toe te voegen. Het is toegestaan ​​om slechts 100 - 130 gram wortels toe te voegen aan twee liter water.
 4. Als het nodig is om de hoeveelheid vloeistof die door de patiënt wordt geconsumeerd te verminderen, is consumptie in grote hoeveelheden verboden. Tijdens het eten van vlees, om de smaak te verbeteren, is het gebruik van knoflook, tomaten, paprika's en selderij toegestaan. Consumptie van vlees bereid volgens het beschreven recept verbetert de nierfunctie aanzienlijk en vermindert zwelling.
 5. Gedroogde citroengrasbessen worden vaak gebruikt om de toestand van patiënten in een vergevorderd stadium van oncologie te behandelen en te verlichten. Bessen hebben het vermogen om beschadigde cellen te herstellen. Vijf tot acht gram poeder moet 's ochtends en' s middags met kefir worden ingenomen. Het verloop van de behandeling duurt niet langer dan twee tot drie maanden, daarna wordt dezelfde pauze genomen en kan de behandeling worden herhaald.
 6. Tinctuur van de wortel van de giftige plant wordt gebruikt in de oncologie van twee nieren tegelijk of als er schade is door een kankergezwel aan een enkele functionerende nier. Het is noodzakelijk om 20 gram droge wortels, 0 gram verse wortels en een liter wodka te voeren en vervolgens te filteren. U moet driemaal daags één druppel tinctuur innemen en vervolgens de dosis verhogen tot drie druppels per dag. Drie druppels per keer worden maximaal vijf dagen gebruikt, en daarna - nogmaals, elk slechts één druppel. Na verloop van tijd kan zo'n therapie een jaar duren.

Infusie voor de behandeling van longkanker

Recept 1. Meng 1 deel kruidenpoeder en 1 deel boter of vaseline, maal in een vijzel tot een gladde massa.

Recept 2. 1 deel melksap gemengd met 4 delen boter of vaseline, gemalen in een vijzel tot een uniforme massa. Zalf wordt aangebracht op het getroffen gebied in de vorm van een verband.

Er is een pot van 0,5 liter voor nodig, precies de helft ervan is gemalen stinkende gouwe mei-verzameling, vul tot de rand met wodka en incubeer gedurende 2 weken. Vervolgens wordt 150 g van deze geconcentreerde tinctuur verdund met 350 g wodka, waardoor het volume op 0,5 l komt. Neem 3 keer per dag voor de maaltijd, tien minuten voordat u een afkooksel of alcoholische tinctuur van Tsjernobyl neemt, druppel uit een pipet in een glas water van 50 gram.

Stinkende gouwe

Organisatie van voeding bij de behandeling van ziekten

Wat voeding betreft, is de alternatieve behandeling van nierkanker ook gebaseerd op voedselinname met een hoge concentratie vitamine A. Medisch personeel heeft studies uitgevoerd die hebben aangetoond dat vitamine A helpt om de groei van tumoren te stoppen en je zelfs in staat stelt om hun groei enigszins te verminderen. maat.
Vitamine B beschermt het lichaam tegen de verdere vorming van kwaadaardige processen. Maar er moet aan worden herinnerd dat elke vitamine een strikte dosering nodig heeft.

Vitamine E is zeer nuttig bij het opsporen van nierkanker. Hoe groter de inname van deze vitamine, hoe langzamer de tumor vordert en hoe minder vaak de patiënt wordt gestoord.

Dit is belangrijk!Een calorierijk dieet veroorzaakt een snelle toename van neoplasmata in de nieren als gevolg van overmatige inname van koolhydraten en vetten in het lichaam. Caloriearme voeding vertraagt ​​daarentegen de tumorgroei.

Vormen van oncologische laesies

Het meest voorkomende type nierkanker is niercelcarcinoom, waarvan de behandeling een radicale methode biedt om het en een deel van de bijnier (perinefrisch weefsel) te verwijderen.

Dit proces wordt "nefroctamie" genoemd. Waar de bijnier is verwijderd. De aanwezigheid van het verschijnen van metastase betekent de verwijdering van extra delen van het aangetaste orgaan.

Nierkanker stadium

remedies rahayat pikeun kanker ginjal sanggeus ngaleupaskeun ginjal katuhu - Kedokteran Popular (12)

Als de botten van het skelet zijn aangetast, vindt amputatie van ledematen of ribresectie plaats.

Niet minder gebruikelijk is de vorm van de ziekte, zoals nierkanker met heldere cellen, en het behandelingsproces hangt af van het type. Het is onderverdeeld in de volgende typen:

 • eigenlijk lichtcel;
 • cellulair korrelig.

Behandeling na een operatie

Postoperatieve behandeling van nierkanker met de meest effectieve folkremedies. Na de operatie is het noodzakelijk om het uitscheidingssysteem te helpen en de groei van kankercellen te voorkomen, wat kan worden geholpen door medicinale planten, namelijk:

Echinacea

De plant wordt over de hele wereld verspreid en wordt gebruikt als medicijn om het immuunsysteem te versterken. Volgens studies is gebleken dat deze plant verkoudheid, griep en virale infecties kan bestrijden, maar ook extracten op basis van kruidenwortelstokken helpen de nieren te reinigen van zware metalen, zoals cadmium, en hebben ook een ontstekingsremmend effect op het lichaam, en het gebruik van drugs is niet schadelijk voor het menselijk lichaam, behalve bij individuele intolerantie.

De genezende infusie, die wordt aanbevolen voor gebruik in de postoperatieve periode, bestaat uit de volgende componenten:

 • echinacea - 100 g,
 • 70% alcohol - 1 liter.

Bereiding: giet plantaardige grondstof en alcohol en laat het 14 dagen trekken. Dan kan het medicijn 3 r worden ingenomen. per dag voor het eten 20 druppels.

Volksgeneeskunde voor nierkanker in de eerste fase en na een operatie, een medicijn op basis van astragalus, wordt bereid met de volgende ingrediënten:

voorbereiding: giet de plant met water, zet op een vuurtje en kook de compositie gedurende 2-3 minuten, laat de vloeistof dan enkele uren staan. gefilterde bouillon moet worden gedronken 3 r. per dag voor 1/3 eetl.

Vergelijkbare berichten:

Voordelen van honing

De traditionele geneeskunde kent vele recepten waarbij honing wordt gebruikt om kwaadaardige tumoren te bestrijden. Dit wordt verklaard door het feit dat honing kankerbestrijdende, antioxiderende en immunomodulerende eigenschappen heeft. In combinatie met geneeskrachtige kruiden heeft honing grotere voordelen voor de inwendige organen. Voor de preventie en behandeling van kanker raden experts aan honing te gebruiken met kruiden zoals kaneel, kurkuma, gember en kruidnagel. Zo'n genezend mengsel remt abnormale processen in het menselijk lichaam, versterkt het effect van geneesmiddelen die worden gebruikt om kanker te behandelen, herstelt de normale functie van organen en versterkt het immuunsysteem.
Een medicijn gemaakt van honing en brandnetelbladeren heeft een positief effect op nierkanker. Bereid het product voor, neem 300 g honing en voorgemalen brandnetelblaadjes, meng goed. Gebruik elke dag medicijnen voor 2 el. lepel voor een maand.

Een ander medicijn voor de behandeling van nierkanker wordt als volgt bereid: voor 1 eetl. een lepel calendulabloemen (vers of gedroogd) neem 2 el. lepel honing. De componenten zijn goed gemengd. Gebruik 3 keer per dag voor 1 eetl. lepel na het eten. Het verloop van de behandeling is 1 maand, daarna wordt een pauze van 2 weken gemaakt, waarna het verloop van de behandeling wordt herhaald.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 23/05/2023

Views: 6128

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.